|
|
 |
« : 11 Ocak 2009, 02:49:05 » |
|

Başlığı görüp hemen ön yargıda bulunan arkadaşlar kusura bakmayın sizleri birazcık yanıltacağım. konum şu şekilde gelişecek türkçe kullanımımız gayet güzelbir seviyede sitemiz sınırları içersinde ama benim asıl dikkatinizi çekmek istediğim nokta, mesajlara cevap yazarken hatta mesajı yazarken çok kısaltmalar yapıyoruz ve buda kısa cep telefonuyla kısa mesaj çekmeye benzemeye başladı belkide ordan bulaşan bir hastalıktır ama kısalmalarınızı yaparkende biraz ddaha dikkatli olun lütfen bazılarının ne anlama geldiğini bile anlayamıyorum yada bana bir kısa mesaj anlama dekodırı hediye edin daha kesin çözüm diyecekseniz şimdiden herkese ilgisinden dolayı teşekkürler. sağlıcakla kalın HAKKA EMANETSİNİZ.
|
|
|
|
|
|
Yaratılışımda bir mükemmelliyet varsa oda TÜRK oluşumdur..
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2009, 02:56:06 » |
|
Güzel bir konuya temas etmişsin. Yazdıklarında haklısın.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2009, 12:03:26 » |
|
kesinlikle katılıyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2009, 12:09:11 » |
|
kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
mausunu kediler kapsın inşALLAH:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2009, 18:43:23 » |
|
evet elbette bende katılıyorum.eminim tüm arkadaşlarda bu fikire katılır ancak birde temennim var.ve yine inşALLAH arkadaşlarımız buna dikkat ederler.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2009, 19:43:52 » |
|
aynen devam:D:D:D
|
|