Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı MÜZİSYEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!!!!
Cevaplar 17
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1624
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: MÜZİSYEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!!!!  (Okunma Sayısı 1624 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kara

Aktif Üye

*

Üye No : 369

Konu  : 49

15 Mesajına Toplam
16 Kere Teşekkür Edildi

3 Mesajına Toplam
3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3

Karma Sayısı: 3
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2009, 14:52:06 »

müzik yapanıda müziği sevenide çok sever sayar ve saygı duyarım. tuncay bey sizide çok severim. beni yanlış tanımanı istemem. ama yıllardır bu memlekette destekten ziyade kösteğe daha çok rastladık. sizi tenzih ederim. sana uğrarım ama ben fazla netten anlamam saygılar.....
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
PMF Palandöken Müzik Forum

Gebze

Kral Üye

*

Üye No : 2712

Konu  : 78

27 Mesajına Toplam
74 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2009, 16:48:26 »

Sevgili Metin abi..teşekkür ederim..her zaman kapımız açık sana biliyorsun.ben artık bu forumda yokum.kalın sağlıcakla.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi
   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
www.smizrak.com

EPF Erzurum Palandöken Forum
www.epf.palandoken.org

ErzurumMüzisyenleriForumu
www.erzurummuzisyenleri.org

Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi
www.erzurummuzisyenleri.com

Türkü Severlerin Forumu
www.turku.web.tr
Ekol

Süper Uye

*

Üye No : 4

Konu  : 779

109 Mesajına Toplam
154 Kere Teşekkür Edildi

53 Mesajına Toplam
68 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 67

Karma Sayısı: 67
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2009, 18:52:20 »

PMF bu küçücük dediğin oda varya kuruluşunun tarihine bak belki sizin hiç aklınızda yokken bura vardı bende müzik yapmaya çalışıyorum metin kardeşim gibi benimde söz yazarlığım var bestelerim var ama nekadar kibar ve iyi niyetli oluduğumuzu sana göstereyim senin üyeliğini silmiyorum, bu küçük oda  dediğin yerde sana ve bütün müzisyenlere yer var forum kuralları içersinde tabiki kendi web sayfandan bahsetmişsin , müzisyen olduğundan bahsetmişsin ve mühendis olduğundan bahsetmişsin. bukadar çok işi bir arada yapan bir insan böyle davranmamalı bence o yazdıklarını yazılarımızdan yanlış anlayıpta öyle yazdın diye algılıyorum yoksa sen yapmazsın öylebişi. neyse uzatmayayım sana başarılar diliyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: malatya 2009

Gitmek istediğiniz yer: