kara

Aktif Üye

Üye No : 369
15 Mesajına Toplam 16 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3 
Karma Sayısı: 3

|
 |
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2009, 14:52:06 » |
|

müzik yapanıda müziği sevenide çok sever sayar ve saygı duyarım. tuncay bey sizide çok severim. beni yanlış tanımanı istemem. ama yıllardır bu memlekette destekten ziyade kösteğe daha çok rastladık. sizi tenzih ederim. sana uğrarım ama ben fazla netten anlamam saygılar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2009, 16:48:26 » |
|
Sevgili Metin abi..teşekkür ederim..her zaman kapımız açık sana biliyorsun.ben artık bu forumda yokum.kalın sağlıcakla.
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2009, 18:52:20 » |
|
PMF bu küçücük dediğin oda varya kuruluşunun tarihine bak belki sizin hiç aklınızda yokken bura vardı bende müzik yapmaya çalışıyorum metin kardeşim gibi benimde söz yazarlığım var bestelerim var ama nekadar kibar ve iyi niyetli oluduğumuzu sana göstereyim senin üyeliğini silmiyorum, bu küçük oda dediğin yerde sana ve bütün müzisyenlere yer var forum kuralları içersinde tabiki kendi web sayfandan bahsetmişsin , müzisyen olduğundan bahsetmişsin ve mühendis olduğundan bahsetmişsin. bukadar çok işi bir arada yapan bir insan böyle davranmamalı bence o yazdıklarını yazılarımızdan yanlış anlayıpta öyle yazdın diye algılıyorum yoksa sen yapmazsın öylebişi. neyse uzatmayayım sana başarılar diliyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |