|
|
 |
« : 11 Aralık 2008, 22:47:38 » |
|

Gardaşlar gurbette ganadı gırıh guş misali çırpınirih bilirmisiz, içim yanir yanir yanir emma kimse anlamir sevdami. Sen orda palantöken dağının yani başında eyle nazli nazli durursenya bende seni bu sanal elemden seyredirem seni ambele picağ gibi güzelliğin var. buralardaki insanlara seniş anlatiram cumhuriyet caddesini , daş mağazalarıni, daş hani, gez mehlesini ,yoncaliği, tebriz gapiyi,gavur boğani, cırcıri, erzincan gapiyi, köşkü,cennet çeşmeyi ( suyunu içen iflağ olmaz benim gibi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ), yakutiyeyi, çifte minareli medreseyi, abdurahman gazi türbesini, çaykara caddesini , hemşini, aspavayı, sümer ustanın tavuk dönerini, cücük tavuk döneri, çağ kebabını, kokteyli ( çoğuz bilmezsiniz ama bilen bilir ) daha nereleri nereleriiiiii offff şimdi sık sık gidip gelirem memlekete bi ton çorbacı açılmış ohhhhhhhhh mis gibi işkembe içirem her gittiğimde civil yiyer her getdiğimde oyyyyyyyyy oyyyyyyyy buradkilere göğermiş peynir getirdim korktular küflenmiş diye toprak başşıza eşek haoş meselesin suratlarını suratlarına vurirem bir yirler habire istirler sonra oyyy gardaş can gardaş hasretinden yanir yanir tutuşirem hepizi sevirem can can pıcağ pıcağ umuz umuz  kıymetini bin oraların dışarıda ne can nede canan var ne varsa canım memleketim erzurum'um da var............ sağlıçakla HAYIRLI BAYRAMLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2008, 15:24:12 » |
|
hosgeLdinizz ii vakit geçirmeNiz diLeğiyle........
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2009, 18:48:44 » |
|
slm millet nasılsınızsmiley
|
|
|
|
|
|
iki satırlık adamları müsallat ettik ömrümüze,,bundan dır böyle DİBE vuruşumuz!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |