|
|
 |
« : 11 Aralık 2008, 14:35:09 » |
|

ya forumda admin veya kral üye filan olmak için ne yapmak gerekiyor
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
elyafprenses

Kral Üye

Üye No : 5197
Konu  : 18
5 Mesajına Toplam 9 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3 
Karma Sayısı: 3

|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2008, 14:37:33 » |
|
sahsen forumu daha tam olarak bilmiorum ama baya bi sure uye olan gererekir mesaj sayın da fazla olmalı uyelerle bi vukuatın olammalı bunlar forumalrın genel kuıralları:) ama tabi ben bişe bildipğimden söleimiom bilmedğimden konusuom:D
|
|
|
|
|
|
yüreğim bir meryemdi cebrail attı seni bana..ben hırsız olayım kendi yüreğime ha ... yakalanayım eşkiyama....
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2008, 14:45:15 » |
|
ya forumda admin veya kral üye filan olmak için ne yapmak gerekiyor
Sadece doğru dürüst çalışmak yeterli bence. Zaten bu forumun bütün üyeleri kral ve kraliçe bilmiyormusun. Sen şimdilik prenses sin ama büyüdünmü sana söz sende kral olacaksın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2008, 15:43:45 » |
|
ihtiyar dadaşkentin nersinde oturuyon bende dadaşkentte oturuyom *** (Mail adresi vermek yasaktır) !....DaDaŞ....! GöKHaN !....DaDaŞ....!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2009, 01:16:10 Gönderen: ((♥_Sevda_♥)) »
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2008, 21:50:47 » |
|
Bi kere şöyle diyim kral üye ztn oLabilrsinn o msj sayısına bağLı birşey fakat ben bile buraya geleli 1 yıldan çok uzun süre oluyor ve ancak admin olabildim... ama gerçekten buraya admin olanlar siteye gerçekten emek vermiş insanlar...snde biliorsun ki emek olmadan yemek olmaz o yzdenn çalışmalarını emeklerini görmemiz lazım..
ii forumLar diLeriM........ 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2008, 22:29:14 » |
|
ok sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2008, 15:34:37 » |
|
ihtiyar dadaşkentin nersinde oturuyon bende dadaşkentte oturuyom ***@hotmai.com !....DaDaŞ....! GöKHaN !....DaDaŞ....!
çetinler koop.ptt ile tema nın arasındaki yolun en sonu. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap***@hotmail.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2009, 01:16:54 Gönderen: ((♥_Sevda_♥)) »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2008, 10:46:14 » |
|
BENDE KÜLTÜR EVLERDE OTURUYOM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2008, 20:36:25 » |
|
arkadaŞLar muhabbet edeCeksek sohbet aLanını kuLLanmalıyıZz... ii forumLar
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |