|
|
 |
« : 03 Haziran 2007, 13:59:25 » |
|

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBütün Gazetelerin Manşetleri
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2007, 10:26:31 » |
|
MUHTEŞEM ÜSTÜ Bİ OLAYYY 
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 08:56:20 » |
|
sevgili admin teşekkürler.buda ayrı bi kolaylık 
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2008, 18:19:14 » |
|
teşekkürler admin paylaşım için sağol sitemde uzun zamandır var bu sayfa....
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2009, 22:17:53 » |
|
o ne be Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mart 2009, 12:07:38 Gönderen: _MıstıK_ »
|
|
cimbom
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2009, 21:15:36 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBütün Gazetelerin Manşetleri bunu sitemizin bir köşesine sık kullanılanlara ekleyebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2009, 12:47:22 » |
|
ben bunu kullanıyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2009, 18:23:56 » |
|
ya bu ikiside aynı adresler değilmi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |