|
|
 |
« : 10 Aralık 2008, 12:32:41 » |
|

FORUM DA PROGRAMDİLLERİ DİYE Bİ BÖLÜM OLMALI YANİ YAZILIM ÜZERİNE ORADA ÖRNEK PROGRAMLAR OLMALI C# VİSUAL BASİC PASCAL DELPHİ FİLAN ÖRENKLERİ OLAN BİR BÖLÜM BEN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI OKUMAKDAYIM ÇAHSEN BENİM İŞİMİ GÖRECEK BU KONU ÜZERİNE HİÇ BİR BÖLÜM BULUNMAMAKDADIR Ayrıca eyer acarsanız bölüümün mod u olmak isterim eyer uygun görürseniz
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2008, 12:48:29 » |
|
Açılacak bölümde özveri ile çalışacaksan neden olmasın
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2008, 12:10:08 » |
|
Şahsen kendime güvenmekteyim artı bide bizim okul bu bölüm üzerine kurulu olduğundan dolayı kendime güvenim sonsuz.... Günde internette rahat 9 saat dan fazla kalıyomm özellikler saat 19 dan gece 3 ile 4 arasında nette oluyom böyle bi siteye hizmet etmekden gurur duyarım bir ERZURUM'lu olarak
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2008, 15:28:27 » |
|
bana bi cevap verirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2009, 22:11:17 » |
|
İstediğiniz bölümler açılmıştır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2009, 13:37:00 » |
|
saol kardeş bide o bölüme moderatör yaparsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |