|
|
 |
« : 07 Aralık 2008, 17:40:51 » |
|

Merhaba arkadaşlar, Sizden bişe rica edbilirmiyim. Bana bir kaç sarkı lazım.Baktım ama bulamadım.Eger yayımlanmıssa ve görmemişsem affola. Deli kız sinin geliyor Sabunu koydum leğene Eze kurban Hani yaylam-ibrahim erkal Arşivinde bu sarkılar olan varsa gönderebilirmi acaba.Tesekkür ederin simdiden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deryaedis Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
acayip55
( 19 Ocak 2009, 16:38:06) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2008, 17:49:11 » |
|
bende Var Biraz Beklersen Bulup Upload edebilirim...
|
|
|
|
|
|
______@@@_________ @@@______ ____@______@______@______@___ ___@_________@__@_________@__ ___@___________@___________@__ ____@____________ @__ _____@____________@___ ______ @_____ERZURUM_______@_____ ________ @__ByLeJon__@_______ ___________@________@_________
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2008, 18:12:49 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://rapidshare.com/files/171158972/Mueziklererzurum.rar.html Buyur nasıl indreceğini biliyorsun demi ordan Free USerden Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
______@@@_________ @@@______ ____@______@______@______@___ ___@_________@__@_________@__ ___@___________@___________@__ ____@____________ @__ _____@____________@___ ______ @_____ERZURUM_______@_____ ________ @__ByLeJon__@_______ ___________@________@_________
|
|
|
LeJon Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
enver25
( 04 Ocak 2009, 21:45:47) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2008, 15:16:02 » |
|
ok kardeş banada lazım saol paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2009, 00:14:17 » |
|
COK ESK BI KONU AMA LINK KIRIK:(
|
|