|
|
 |
« : 23 Ağustos 2007, 07:28:17 » |
|

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZ NELERDİR?
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2007, 10:58:20 » |
|
cumhurbaşkanlığı adayını alkışlıyorum,destekliyorum özüde bir sözüde bir, tartışmaları olumsuz buluyorum.yıllardı insanımızı kamplara bölerek siyasiler iktidarlarını sürdürdüler,ülkeyi düşünen hiç olmadı insanımızın işe aşa eğitime ihtiyacı varken yıllardır laiklik yedirdiler millete,tarifi bir türlü yapılamayan, başörtüsünden dolayı mağdur olan milyonlarca annemiz bacımız,şehitler o insanların kapısına gidiyor o insanların çocukları davul zurna ile askere gidiyor karşılıksız vatan müdafa ediyor ve bu çoğunluk abdullah gülü seçiyor bir olumsuzluk göremiyorum.kişisel düşüncesinden ve inancından dolayı hanımını yargılayamazsınız o insan bu coğrafyanın özüdür o inancı tek silmeye çalışan misyonerlerdir. tavrınızı misyonerlere neden gösteremiyorsunuz onlara gelince laiklik tam tıkırında müslümana gelince sen dur diyeceksin böyle insan hakkı olmaz ben inandığım gibi yaşayamassam,düşündüğümü anlatamassam,paylaşamassam benim hayvandan ne farkım olur. özgürlükler tüm insanlar için geçerlidir guruplaral sınırlı değildir,hiç bir kurumun tekeli altında değildir.tabiki bu ülkede abdullah gülü istemeyenler olacaktır özgürlüğün tadı burda ama onlar bu tadı hep biz yaşayalım dediler ve demeye devam ediyolar. ülkemizi huzura götürenleri kim olursa olsun alkışlıyoruz,düşüncelere pranga vuranlarıda düşünmeye davet ediyorum.bütün güzellikler ülkemizin olsun. fahrettin aydın..ispir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2007, 11:11:03 » |
|
vatana millete hayırlı olsun kardeş. umarım en yakın zamanda ilk işi YÖK ü kaldırmak olur
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapNEREDE DUYARSAM ADI BİR TÜRK ÜLKESİ GÖZÜM BAYRAK ARAR, KULAĞIM EZAN SESİ
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2007, 23:01:32 » |
|
valla bende cumhurbaşkanı adayımızdan memnunum inşALLAH olur zaten olacak gibi duruyo adamın asaleti yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2007, 23:08:09 » |
|
Cumhurbaşkanı güL...ne de yakışıo bu kelimeler birbirine.
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2007, 23:31:06 » |
|
ülkemize hayırlı olsun.... İnş. görevini en ii şekilde yapacak..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2007, 15:34:35 » |
|
Bence 30 yaşındayken 15 yaşında bir çocukla evlenip, bir de lise eğitimini bıraktıran biri Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olmamalı. 70 milyondan çok çok daha iyisi çıkar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2007, 16:56:13 » |
|
Yeni Cumhurbaşkanımız hakkında:
-------------------------------
"Daha çok küçük" 18 Ağustos 1979'da 15 yaşına bastı Hayrünnisa Özyurt... Şimdiki oğlu Mehmet'in yaşındaydı yani... Kökleri Kayseri'deydi ama o doğdu doğalı İstanbul'da oturuyordu. Bazı yazlar, aile büyüklerini ziyaret ya da düğün için Kayseri'ye gidiyorlardı. O yaz da, kendi kuzeni, Abdullah Gül'ün kuzeniyle evleniyordu. Düğünde uzun zamandır oğluna bir kısmet arayan Adeviye Gül'ün gözüne takıldı. Adeviye hanım aradığını bulduğunu düşündü. Özyurtlar da "mazbut bir aile" idi. Aileyle görüştü. Daha önceki talipleri reddetmişlerdi. Bu kez "Olabilir" işareti çıkınca konuyu oğluna açtı. Abdullah Gül 30 yaşındaydı. Gelin adayının henüz 14'ünde olduğunu öğrenince "Daha çok küçük" diye itiraz etti. Ancak Hayrünnisa hanımla tanışınca fikri değişti. Karşısında çocuk yaşta ama aklı başında bir kız vardı. O da "konudan", düğünden sonra haberdar olmuştu. Evlenme fikrine itiraz etmedi. Zaman istedi ama damat beklemeye niyetli değildi. Mecburen kabul etti.
-------------------------------
Türkiye gibi sanayileşmeye çalışmış, fakat becerememiş, sonra vaz geçip kendini ve geleceğini küresel güçlerin eline teslim etmiş bir ülkeye çok yakışır bu doğrusu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2007, 10:17:44 » |
|
kardeş çıktığıda çıkacağıda en iyisi bu bence 70 milyonun içinden çıkabilecek en uygun kişidir abdullah gül...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2007, 16:04:49 » |
|
Gülüm bnm güLüm bnm derdim aşkımm cnm bnm... 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2007, 18:33:43 » |
|
gülüm gülüm gülüm gülüm gülüm gülüm hjerşeyim sen korda yana yana sende sevmiştin canımdaki cana cansın demiştin söz vermiştin bize yemin etmiştin yok başka birini istemeyiz gülüm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ağustos 2007, 10:26:31 » |
|
yeni cumhur başkanımız abdullah gül hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2007, 13:36:45 » |
|
Ben halen 70 milyon içinden çok çok daha iyi biri bulabilirdi Türkiye diye düşünüyorum...
Geçmişinde hapis olmayan, yolsuzluktan yargılanmamış, 30 yaşında iken 14 yaşındaki biri ile sözlenmemiş, eşini Lise 2'den terk ettirmemiş, dün söylediği ile bugün söylediği arasında fark olmayan, geçmişi tutarlı ve rasyonel (yani muhalefette AB'yi eleştirip, iktidarda "gün aldık" diye havai fişekli kutlama yapmamış), kendi ülkesini Avrupa Hristiyan mahkemesine şikayet etmemiş, o güne kadar ki yaptığı işlerde başarılı olmuş (kimi uluslararası ilişkiler uzmanları Gül'ün Dışişleri Bakanlığını çok başarısız buluyor)...
Yani geçmişi temiz ve tutarlı düzgün bir müslüman yok mu bu ülkede? Yoksa aday gösterilmek için, AK Partinin "ayrıcalıklılar" zümresine mi girmek gerekiyor?...
Aslında feodal bir toplumuz vesselam. Başarı için kriterlerimiz yok. Tamamen politik ve öç alma duyguları ile yaşıyoruz. Siyasetimiz: futbol fanatizmine dönmüş. "Geçirdik CHP'ye.... bastır AKP....".....
nedir başarı kriterlerimiz? nedir kalite kriterlerimiz?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2007, 14:27:24 » |
|
GEÇMİŞİN VE GELECEĞİN EN İYİ CUMHURBAŞKANIDİYE DÜŞÜNÜYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |