|
|
 |
« : 17 Kasım 2008, 12:51:11 » |
|

Polis - Beyefendi radar uygulamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz. Adam - Asmadim birader. Polis - Beyefendi radar kayitlarini gosterebiliriz. Adam - Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimle Polis - (bi afallar) Mustafa mi o da kim ? Adam - Sen Mustafa'yi tanimiyor musun ? Polis - Ee sey hatirlayamadim... Adam - Dur yanimda resmi var sana gostereyim. (cebinden bir 10 milyonluk cikartir ve uzerindeki Ataturk resmini gosterir) Polis - Haa, pardon simdi hatirladim. Tamam. Adam - Gidebilir miyim ? Polis - Sey, bu Mustafa'nin baska resmi var mi yaninizda ? Adam - Eeeh be... Arkadas dediysek butun albumu yanimizda tasimiyoruz... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2008, 15:27:41 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap süperdi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2008, 15:30:06 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap süperdi teşekkürler ö.deiL yha Ne demeK... x)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
edali

Aktif Üye

Üye No : 5016
Konu  : 32
13 Mesajına Toplam 20 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 
Karma Sayısı: 1