|
|
 |
« : 01 Haziran 2007, 12:58:57 » |
|

Can Erzurum Can Kurtulduğumuz gündür bu gün ALLAH ALLAH sesleri yükseliyor Dadaşlar diyarından Yürekler bir bütün olmuş Tek damardan akıyor kan
Gün bu gün an bu an Bu gün senin günündür Can Erzurum Can
Dadaş yay gibidir Gerilmeye gelmez Bir kez şaha kalkarsa Dur durak dinlemez Ezer çıbanın başını Yaraları büyütmez
Dadaşım tutuşmuş el ele Vermiş omuz omuza Kurtuluşunu kutluyor Büyük bir ihtişamla Baş barı oynanıyor Yine havuz başında
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
DADAS88 Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
biradem
( 20 Ocak 2009, 11:59:20), aydınerz
( 04 Ocak 2009, 13:44:07) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2007, 13:53:53 » |
|
sagol paylaşım güzel(şiirde güzel)
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2008, 20:46:59 » |
|
gerçekten güzel hepsi yüreğine sağlık:) 
|
|
|
|
|
|
iki satırlık adamları müsallat ettik ömrümüze,,bundan dır böyle DİBE vuruşumuz!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2008, 22:00:56 » |
|
eline saglık dadas süpermiş şiir tskler
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2009, 22:12:39 » |
|
Göllerde kan dolsa agzına kadar durmaz erzurumun daglarında kazanlar doldur içeyim şerbeti geniş geniş hep bir güzellik hep iman ediş
saolunnn
|
|
|
|
|
|
matis dolasirim.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2009, 18:36:16 » |
|
gün bugün an bu an can erzurum can birlik beraberliyin devam etmesi temenisiyle ağzina yüreyine sağlik harika serbest bir siir olmus kalemin daim olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2009, 17:19:39 » |
|
tek kelime ile harika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2009, 17:22:53 » |
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |