Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Özgürlük Nerede???
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 758
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Özgürlük Nerede???  (Okunma Sayısı 758 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
edali

Aktif Üye

*

Üye No : 5016

Konu  : 32

13 Mesajına Toplam
20 Kere Teşekkür Edildi

1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1

Karma Sayısı: 1
« : 13 Kasım 2008, 20:05:29 »

ÖZGÜRLÜKDört duvar arasındayım. Ama ben girmedim buraya, onlar soktular. Sebep dedim;adam gibi düşün. Adam gibi konuş dediler. Adam gibi bir düşündüm, iyi ki girmişim buraya dedim. Neden mi? Kim engelleyebilir ki artık beni? İstediğimi düşünürüm bu kör karanlıkta, istediğimi yazarım karanlıkta kaybolmuş tozla kaplı duvarlara, istediğim yere giderim kimsenin bilmediği hayal dünyamda. Bir daha düşündüm ‘adam gibi’, iyi ki girmişim dedim. Meğer özgürlük dört duvar arasındaymış
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
idris25tan

« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2009, 12:27:34 »

ellerine sağlık
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: