idris25tan

|
 |
« : 02 Kasım 2008, 19:10:31 » |
|

Kadının biri, cömert olduğu söylenen yaşlı bir bilgeye gidip: - Bu şehirde benden fakir insan yok!. demiş. Bana biraz yardım eder misiniz? Bilge adam, kadının kucağındaki bebeğin bir ipeği andıran yanaklarını okşayıp öptükten sonra: - Demek fakirsin!. demiş. Hem de çok fakir. Ama karşılıksız yardımyapmak, âdetim değil!. Eğer yardım istiyorsan, çocuğunun parmağınısatman gerekir.. Kadın, önce deli olduğunu sanmış bilgenin. Daha sonra da, kötü bir şakayaptığını... Ama adam ciddî görünüyormuş. Kadına bir kese altın uzatıp: - Ayak parmağına da razıyım!. demiş. Zaten cerrah olduğumdan, ona acı çektirmem Kadın, bütün kanını donduran bu teklif üzerine kaçmayı düşünürken, adam: - Sadece tırnağını söksem de olur! diye devam etmiş. Biliyorsun zamanla yenisi çıkar. Kadın, bu ruh hastasına daha fazla dayanamamış. Ve kapıyı çarpıp uzaklaşırken, adam onun arkasından: - Nasıl bir fakir olduğunu anlayamadım!. diye bağırmış. Kucağındakihazinenin tırnak kadar bir parçasını, bir kese altına değişmiyorsun... Elimizdeki Gercek hazinenin sahibi degilmiyiz acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idris25tan Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı:
|
gadadost
( 08 Kasım 2008, 23:32:31), vera
( 07 Kasım 2008, 21:35:39), eniste
( 02 Kasım 2008, 19:54:45) |
|
vera

Kral Üye

Üye No : 5738
Konu  : 0
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2008, 21:36:06 » |
|
cok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2008, 19:00:17 » |
|
süper olmuş teşekkürler
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |