idris25tan

|
 |
« : 29 Ekim 2008, 03:34:22 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap LÜTFEN OKUYUN.. (yorum bırakın lütfen) Şükretmenin ne olduğunu tekrar hatırlayalım.. FARKINDA MISINIZ?
"Farkında" olmalı insan...Kendisinin, hayatın olayların, gidişatın farkında olmalı.Farkı fark etmeli, fark ettiğini de fark ettirmemeli bazen... Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını fark etmeli. Henüz bebekken "Dünya benim!"dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürken de aynı avuçların "her şeyi bırakıp gidiyorum işte!" dercesine apaçık kaldığını fark etmeli. Ve kefenin cebinin bulunmadığını fark etmeli. Azraillin her an sürpriz yapabileceğini, nasıl yaşarsa öyle öleceğini fark etmeli insan ve ölmeden evvel ölebilmeli.? Gülün hemen dibindeki dikeni, dikenin hemen yanı başındaki gülü fark etmeli. Dolabında asılı 25 gömleğinin sadece üçünü giydiğini ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu fark etmeli. ve boğazından geçen her lokmada,düşünmeli ve şükretmeli hayata....__________________ Yüreğinde Aşktan gayri ne varsa at gitsin..Aşk olmazsa o yüreği kaldır yerden yere çal gitsin..!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2008, 03:46:27 Gönderen: idris25tan »
|
|
|
|
|
idris25tan Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
eniste
( 06 Kasım 2008, 08:33:23) |
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2008, 08:36:28 » |
|
çok yerinde bi konu açmışsın ellerine sağlık kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2008, 16:19:11 » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
vera

Kral Üye

Üye No : 5738
Konu  : 0
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2008, 07:17:06 » |
|
emeğinize sağlık cok güzel bir paylaşım RABBİM şükreden kullarından eylesin cümlemizi dua ile.
|
|
|
|
|
|
''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2008, 07:34:12 » |
|
saolasın
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |