|
|
 |
« : 28 Ekim 2008, 20:52:55 » |
|

Nedense elimizdekilein kıymetini bilmiyoruz..Okula gıderken dısarı gıtmek ıcın o kadar ısrar ettım sımdıde erzruma tekrar gerı donmek ıcın ugrasıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edali

Aktif Üye

Üye No : 5016
Konu  : 32
13 Mesajına Toplam 20 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 

|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2008, 15:53:42 » |
|
gurbette olmak kesinlıkle cok zor ben evlılık nedenıyle suan SIVAS'TAYIM ve ERZURUM BURNUMDA TÜTÜYORRR!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2008, 16:34:53 » |
|
bende izmirdeyim ama hiç burnumda tütmüyo erzurum çünkü ben burda doğup büyüdüm onun için gurbet değil benim için
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
edali

Aktif Üye

Üye No : 5016
Konu  : 32
13 Mesajına Toplam 20 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2008, 17:36:49 » |
|
doğrudur canım senınle benım durumumuz cok farklı sen ızmır de dogmus buyumussun bense dogup buyudugum memleketımden yenı uzaklastım bunu gel bırde bana sorr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaSaT

Süper Uye

Üye No : 4010
Konu  : 6
15 Mesajına Toplam 15 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 
Karma Sayısı: 0

|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2008, 17:38:52 » |
|
bende sivastayım ama erzurum hasteriyle yanıyoruz iş güç bırakmıyo ki gidelim gezelim memleketimizi inşALLAH bu yaz gitmeyi düşünüyorum inşALLAH birşey çıkmazda giderim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2008, 18:41:31 » |
|
doğrudur canım senınle benım durumumuz cok farklı sen ızmır de dogmus buyumussun bense dogup buyudugum memleketımden yenı uzaklastım bunu gel bırde bana sorr
evet ozaman katılıyorum insan doğup büyüdüğü yerden ayrıldımı çok zorrrr
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2008, 18:42:13 » |
|
rabbim nasip ederse bizde gidicez bu yazın inş yayla şenlikleri var köyde de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2008, 19:35:00 » |
|
yazın en güzeli erzurum..izmir istanbul uc gunde bunaltıyor artık sıcaktan..kısın da soguk ama olsun dısarı cıkmazsın fazla ne olacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2008, 19:36:17 » |
|
yazın en güzeli erzurum..izmir istanbul uc gunde bunaltıyor artık sıcaktan..kısın da soguk ama olsun dısarı cıkmazsın fazla ne olacak..
vallha ben yazın izmirden hiç şikayet etmiyorum erzurumda çok soğuk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2008, 19:40:23 » |
|
sız sıcaga alıstıgınız ıcın.ben yazın bır daha gıtmemeye yemin ettim o taraflara..kışın gıdersemde..kuresel ısınmanın ısıtamadıgı tek şehır erzurumm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2008, 19:42:51 » |
|
sız sıcaga alıstıgınız ıcın.ben yazın bır daha gıtmemeye yemin ettim o taraflara..kışın gıdersemde..kuresel ısınmanın ısıtamadıgı tek şehır erzurumm..
ERZURUM DA ÇOK SOĞUK YA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2008, 19:47:27 » |
|
cok soguk evet..cokk guselll bole olmasıda ıste..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2008, 19:52:51 » |
|
cok soguk evet..cokk guselll bole olmasıda ıste..
bende severim amam ben soğuğu pek sevmem yazın bile üşürüm orda ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Ekim 2008, 20:02:33 » |
|
cok soguk olunca zaten dısarda olursan kotu..bende sıcak olmasındansa sogugu tercıh ederım..haftaya ızmırde dugun var sıcagı bahane edıp gıtmedım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 Ekim 2008, 20:03:28 » |
|
cok soguk olunca zaten dısarda olursan kotu..bende sıcak olmasındansa sogugu tercıh ederım..haftaya ızmırde dugun var sıcagı bahane edıp gıtmedım..
anladım evet burası şuan 27 derece var çok güzel bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |