Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Namaz Kılmıyor Musun?Bir Bakta Gör Ne Durumda Namaz Kılanlar Var..!!!
Cevaplar 7
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 813
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Namaz Kılmıyor Musun?Bir Bakta Gör Ne Durumda Namaz Kılanlar Var..!!!  (Okunma Sayısı 813 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gubbanolim_25

« : 17 Ekim 2008, 15:47:38 »

Lütfen burada yazdıklarımı sonuna kadar okuyun ve biraz düşünün...

Neden namaz kılmıyorsun???

namaz kılmamak için bir sebebin mi var yoksa?

ne olabilir ki namazdan önemli olan sebep???

dur ben tahmin edeyim:

namaz kılacak vaktin yok değil mi?

ama onların da yoktu...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap

a bedir savaşına ne demeli:

savaş hiç durulmuyordu aksine gittikçe kızgınlaşıyordu, bu arada ikindi vakti çıkmak üzereydi, ama kılacak zamanda yoktu karşında en az on katın düşma vardı.
kenara çekilipte namaza duramazdın, yada namazı kılmıyacaksın di mi ben ce en kolayı bu...
ya onlar ne yaptı Peygamberimiz 300 kişilik ordusun ikiye ayırdı yarısı geriye çekildi diğer yarısıdaha ileri atıldı ve daha bir kuvvetle savaştı,
ve geriye çekilenler Peygamberimizin imamlığında namazı kıldılar, bitince de digerleri ile yerdeğiştirip onlar savaşmaya başladı diğerleri geri çekilip yine Peygamberimizin imamlığında namazı eda ettiler...

sence onların zamanı varmıydı? ya da bunların

ama o zaman bu yoktu değil mi?
eee tek sebebin bu mu yani? başkaları da yok mu?

hem vakit bulsan bile nerde kılacaksın ki namazı yer yok ki evde değilsin zaten başka yerde yok değil mi?

sence onların yeri var mı?
buda tutmadı başka yokmu bahanen?

yada yolculuk yapıyosundur değil mi, kılacak yer yok ki olsa kılardın...

peki onların var mı?
buda olmadı galiba?

yada çok yoğunsundur, çok işin vardır hiç ayıracak vaktin yoktur değil mi?

onların da işi çok ama bi on dakika ayırabiliyorlar
ama senin bir dakikan bile yok değil mi?

bir düşün bakalım bu kadar vakti ne için harcıyosun, dünyalık için değil mi?
iyi para kazanıyım, rahat yaşıyım, param pulum olsun hepsi bunun için mi?
bir daha düşün sen önce kim götürmüş bir bez parçasından başka bir şey, orada rahat etmek için kim biriktirebilmiş veya götürebilmiş kazandıklarını?
oraya gittiğinde ilk sorulacak soru ne biliyor musun?

yaa o zaman ne cevap vereceksin, vaktim yok diyemezsin, yer bulamadım diyemezsin, işim vardı diyemezsin değil mi?

belki şunu dersin: "bu kadar çabuk beklemiyordum ölümü yoksa kılacaktım ileride namazımı kaza namazıda kılacaktım"...ama senin yaşın genç daha yaşlanınca kılarsın değil mi hem o zaman bol bol vaktinde olacak,
ya yaşlanmazsan...

ya sen namaz kılmadan, senin namazını kılarlarsa...
bunlar kadar gençmisin sen,ama bak onlar kılıyor neden?
[COLOR=#NaNNaNNaN]eee bunlarda olmadı vakitlerin birinden bile sıyıramadın yakayı,var mı başka bahanen benim aklıma bu kadarı geliyor, seninde aklına gelmiyor değil mi? kalmadı çünkü başka bahane... aslında var ben sana söyleyim mi üstelik bu sefer kesin kurtulursun namaz kılmaktan(zaten kılmıyosunda) üstelik bir tane değil, ne mi dur söyleyim:

1 : ÖLÜ İSEN

2: DELİ İSEN

3: ÇOCUK İSEN

4: HAYVAN İSEN

: KAFİR İSEN

ne dersin sıyırdın bu sefer ha?

ama yok, nasıl olur sen ölü veya deli değilsin, üstelik kocaman adamsın ve insansın, ALLAH korusun kafirde değilsin eee demek ki neymiş namazdan kurtulamazsın................

sana sesleniyorum ey insan boşver sen nefsini o zaten hiç namaz kılmak istemez ki sen dinleme onu bak yukarda birden sıraladı bahaneleri sonuç ne peki? koskoca bir hiç. yani gel namazını kıl uyma sen ona yoksa sende mi uyduracaksın bahane ama kalmadı ki bahane, niye mi namaz kılacaksın? dur onuda söyleyim:

sen müslümansın degil mi?(elhamdülillah) eee kanıtın ne nasıl ispatlarsın bana müslüman oldugunu, tabi ki namaz kılarak islam demek namaz demektir namaz dinin direğidir onun için...

bir de gözünü çevirde bak etrafına
[/COLOR]
bu güzellikleri Yaratan övülmez mi, ona sana verdiği binlerce nimet için şükredilmez mi, tabi ki şükredilir bu da en güzel şekli olan namazla olur, hem sen namaz kılmakla ALLAH ’ı yüceltemezsin O zaten Yüceler Yücesi , sen ancak Rabbimin katında kendini yüceltirsin.
kainatta herşey rabbine secde ediyor ya sen?
Aslında sen namazı Kabe de kılıyorsun biliyor musun? evet sen o safın içindesin aslında, ilk saf Kabe’nin etrafını çeviren ilk halkadır ve sende gittikçe büyüyen bu halkanın içindesin bu safın içindesin sen namazı orda kılıyorsun sadece biraz arka saflardasın o kadar, inşALLAH ön saflarda da kılmak nasip olur...

var mısın böyle namaz kılmaya?

hadi ey kalbim durma artık tövbe et ve Yaradanına en güzel hamdını sun, temizle kalbini pislikten, dünyalıktan ve kula yakışır bir şeklide MEVLA’ya yaklaş...

hadi be ruhum hadi be kalbim uymayın siz o nefsime o hep konuşur ve sizi kötüye götürür, siz ondan güçlüsünüz, siz ona hükmedersiniz hadi kırın onun gücünü

biliyorum yapacaksın sen bunu hadi o zaman bak Bilal-i Habeşi ezanı okumaya başladı

haydi şimdi namaz zamanı, haydi şimdi kurtuluş zamanı...
                                                                     Not : Alıntıdır..
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
gubbanolim_25 Nickli Üyemize Teşekkür Eden 4 Kullanıcı: ( 11 Aralık 2008, 09:14:33), ybarin ( 07 Aralık 2008, 21:29:49), vera ( 19 Kasım 2008, 20:38:12), eniste ( 27 Ekim 2008, 00:01:07)
gubbanolim_25 Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı: [+]( 11 Aralık 2008, 09:14:33)
***_deli_***

† SheraL. <3 †

Süper Uye

*

Üye No : 1769

Konu  : 214

34 Mesajına Toplam
41 Kere Teşekkür Edildi

60 Mesajına Toplam
60 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 24

Karma Sayısı: 24
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2008, 17:01:11 »

güzel paylaşım tşkler...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
eniste

Aktif Üye

*

Üye No : 2657

Konu  : 41

15 Mesajına Toplam
17 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0

« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2008, 00:03:21 »

ALLAH (cc) ibret alanlardan ve gördüklerinden ders cikaranlardan eylesin cümlemizi... müslümanligi, dilden hale dönüstürenlerden eylesin...
Bu Sayfayı Paylaş

ALLAH(c.c) selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma  ilme calis gecen günler geri gelmez. S.H.T.k.s.
eniste Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: vera ( 19 Kasım 2008, 20:40:16)
Ύε₦i ♫ HᵰΎᵰT

( Bölüm Mod )

Süper Uye

*

Üye No : 3147

Konu  : 308

77 Mesajına Toplam
89 Kere Teşekkür Edildi

26 Mesajına Toplam
26 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 23

Karma Sayısı: 23
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2008, 22:23:39 »

çokk güzel teşekkürler allahrazı olsun
Bu Sayfayı Paylaş

“Yüreğim seni çok sevdi
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni...”
yeşilim

sen yeter ki ümid et hayat döner sana

Süper Uye

*

Üye No : 4833

Konu  : 240

47 Mesajına Toplam
52 Kere Teşekkür Edildi

23 Mesajına Toplam
25 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 25

Karma Sayısı: 25
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2008, 23:06:59 »

rabbim seytanın vesvesesinden
nefsin elinden kurtar 
kalbin nasır tutmasına izin verme
ALLAH razı olsun  bu paylaşımdan nasiplenmek ümidi ile
Bu Sayfayı Paylaş

Şimdi daha iyi anlıyorum  nefes almak değilmiş yaşamak
vera

Kral Üye

*

Üye No : 5738

Konu  : 0

5 Mesajına Toplam
5 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

Karma Sayısı: 2
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 20:39:54 »

ALLAH (cc) ibret alanlardan ve gördüklerinden ders cikaranlardan eylesin cümlemizi... müslümanligi, dilden hale dönüstürenlerden eylesin...
amin amin amin.
emeğine sağlık kardeşim cok güzel bir paylaşım ALLAH razı olsun
Bu Sayfayı Paylaş

''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
ybarin

Yeni Üye

*

Üye No : 6335

Konu  : 0

« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2008, 21:34:39 »

çok teşekkür edrim kardeşim güzel bir açıklama anlayan için teşekkür ederim
Bu Sayfayı Paylaş
antiparazit

Kral Üye

*

Üye No : 558

Konu  : 84

56 Mesajına Toplam
67 Kere Teşekkür Edildi

8 Mesajına Toplam
9 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7

Karma Sayısı: 7
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2008, 21:38:12 »

başta forumda paylaşan arkadaş ve yakabinde yorumlayan arkadaşlardan ALLAH razı olsun.umulurki ders alına.
Bu Sayfayı Paylaş

MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ

DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!!

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: bakta namaz bul resimleri

Gitmek istediğiniz yer: