|
|
 |
« : 14 Ekim 2008, 12:35:34 » |
|

bazen gitmektir en iyisi arkana bakmadan sessizce çekip gitmek içinde kopan fırtınalardan kimsenin haberi olmaz içindeki gelgitlerden aslında susmak en güzel çığlıktır anlayana giderken gözlerinden akan yaştır bazen hayat kalmakla gitmek arasında olmak en büyük eziyettir insana gitmelisin ama kalbin kalmaktan yana kalbini susturup arkana bakmadan gitmek ve söver gibi rüzgara karşı ağlamak böyle kadere böyle hayata isyandır içindeki fırtınalar dindirmek istersin dinmez kimse duymasın diye saklarsın o içindeki kocaman dünyanda kimse bilmez görmez senden başka seninle kimse yaşamaz o gelgitleri işte bunlardır aşkın kötü yanları severken ayrılmak kalbin kalllll dediği halde gitmek arkana bakmadan usulca iki damla gözyaşını akıtarak rüzgara karşı söverek gitmektir isyan ederek böle hayata çekip gitmektir...
gidiyorum artık arkama bakmadan kalbimi dinlemeden sessiz çığlıklarımla veda ediyorum sana bu son satırlarımda kendine dikkat et ve çok iyi bak ELVEDA...
made in cyber_kes
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2008, 12:55:33 » |
|
süper olmuş teşekürler
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| |