|
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Ocak 2010, 18:24:01 » |
|

KIRIKNAHİYESİ KÖŞE YAZARI SAYIN SELAMİ DAĞCININ BENİ ONURLANDIRAN YAZISINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, YAZIYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
DEĞERLİ GÜNEY KÖYLÜLER ve OKURLARIMIZ
İspire bağlı köylerimizin Sitelerinden biride ( GÜNEY ) Köyü sitesi yöremize hizmet veren sitelerden biride ..... busite bakıyorumda güney köylüleri ve site okurları Siteye giriyorlar yazdıklarıda çoğunluk la şu gümleler ( site çok güzel ) emeği. Geçenlere teşekkür ederim sanki herkes tarafından ezberlenmiş beynel minel...kelimeler değerli okurlar siteye girmek önemli deyin önemli olan buraya faydalı birşeyler yazmak okuyanda örnek alsın gaye bu
Değerli okurlarımız konu siteye girmek girmemek deyil konu siteye giripte güzel. sözler güzel fikirler güzel fıkralar yöremizi aydınlatan sözler ve güzel yazılar yazmalı (köylerimizi anlatan..tarihlerimizi anlatan..kültürümüzü anlatan .. tarihi bilgiler ..iç açıcı ..gönül açıcı..duygusal..kültürlü bilgili ..faydalı kelimelerle.. toplumu ve gençleri yönlendirelim geleceye umutla bakalım ..Bu site umuma açık. herkes güzel fikirlerini güzel görüşlerini .yaşadığını başından geçen olayları ve . anılarını anlatır bi şekilde buraya yazmalı....burada iş adamlarımız ticaret yapanlarımız tahsil yüksek okul okuyanlarımız Avukatlarımız Öğretmenlerimiz Kamu hizmetinde çalışanlarımız buraya girip üstün fikirlerinizi ve fıkralarınızı yazabilirsiniz
Yani bu site sadece bayramlarda..düğünlerde cenazelerde mi bir araya gelipte Düğünse hayirlı olsun...Cenaze ise başiniz sağolsun...Bayramsa B.kutlu olsun.. sadece bir araya gelinmesi için ve siteye. Girilmesi için bu günlerimi bekliyorsunuz.. hayır öylece deyil..yapıcı olumlu tutumlu fikirlerinizi buraya yazınki bizlerde ve gelecek nesilde faydalansın ve örnek alsınlar (bakınız ) Fahrettin aydın ,Ispirin bütün. sitelerine fikirlerini düşüncelerini yaziyor.beğenirsin beğenmessin o ayrı şey ama yaziyor yüzde 90 nı yapıcı ve faydalı
Bundan sonra okurlarımızdan kültürlü bilginlerimizden hocalarımızdan faydalı fikirler bekliyoruz ve bu sitelerin halka açık olmasından da gurur duymalıyız Burada yanlış bir kelime varsa okurlardan üzür dilerim bağışlayın beni
Kalın sağlıcakla
Selami Dağci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |