|
|
 |
« : 02 Ekim 2008, 18:02:46 » |
|

SAGLIK BAKANIMIZIN ISPIR VE PAZARYOLUNA GÖSTERDIKLRI ILGI VEGAYRETLERINDEN DOLAYI TESEKKÜRLERIMIZI ARZ EDERIZ BAKANIMIZIN ISPIR\'ESAHIP ÇIKMA NOKTASINDAKI ÖZVERISI ISPIRDEKI BIRILERINE DERS OLUR BIRDAHA O HATAYA DÜSMEZLER. O DÖNEMKI GERI ADIM ATMAMA HIRSI ISPIRIMIZIÇIN EN BÜYÜK KAYIP OLMUSTUR, ARTIK ISPIRIMIZDE KISILER DEGILBÖLGEMIZIN GELECEGI MASAYA YATIRILMALIDIR. AKP. NIN IKTIDAR OLMASIHALINDE ISPIR VE PAZARYOLUNUN 4 MILLETVEKILI MECLISDE OLACAK BÖLGEMIZIÇIN BÜYÜK KAZANÇTIR. GELIN BU KAZANCI KISISEL HESAPLARIMIZLA ALT ÜSTETMEYELIM.BÖLGEMIZE,INSANIMIZA SAHIP ÇIKALIM. ISPIRDEKI SIYASITESKILATLAR YILLARCA KENDI HESAPLARINI YAPTILAR BUNUN ÖNÜNE GEÇMENINZAMANI GELMEDIMI. AKP. ISPIR ILÇE TESKILATINI BURDAN UYARIYORUM. YACANI GÖNÜLDEN ISPIRE SAHIP ÇIKIN,YADA ÇEKILIN. ISPIRE YAPILANYATIRIMLARDA HIÇ BIR EMEGINIZ VE GAYRETINIZ OLMADI SAYIN BAKANIMIZINAZMI VE GAYRETLERI ILE SAGLIKDA,EGITIMDE,ULASIMDA CIDDI YATIRIMLAROLDU. BU DÖNEM YINE BAKANIMIZ RECEP AKDAG\'IN YANINDAYIZ, BAKANIMIZINMECLISDE OLMASI ISPIRIMIZ IÇIN SEREFDIR. ISPIRIMIZ IÇIN,PAZARYOLUMUZIÇIN EL ELE DILEKLERIMLE. FAHRETTIN AYDIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2008, 21:59:26 » |
|
////DÜNYA COGRAFYASINDA VAR OLMA KAVGASI//// SEVGILI GENÇLER,YARINI VE YARININIZI DÜSÜNÜYORMUSUNUZ. VAR OLABILMENIN KAVGASINI VEREBILIYORMUSUNUZ. DÜSÜNMEYEN,DÜSÜNEMEYEN GENÇLIK BASARILARA IMZA ATAMAZ. BASARMAK ZORUNDASINIZ NEDEN? AILENIZ IÇIN ÜLKENIZ IÇIN INANÇLARINIZ IÇIN GELECEGINIZ IÇIN BUNA MECBURSUNUZ.BASARAMAMA DIYE BIR LÜKSÜNÜZ YOK BASINIZI ÖNE KOYUN DÜSÜNÜN BASARMAK IÇIN .21.YÜZYILDA EGITIMIN ÖNEMINI KAVRAYAN BATI GELECEGINI DÜNYA LIDERLIGINE TASIDI BIZLER GENÇLIGIMIZI KAHVELERE,SOKAK KAVGALARINA ITTIK, BIR NESLI IKIYE BÖLDÜK,KURTARILMIS BÖLGELERLE ÜLKEMIZI MAHVETTIK. ÖYLE SIKISTIRILDIKKI ÜLKENIN BÜTÜNLÜGÜ KONUSULUYOR 85 YILDIR ÜLKEYI YÖNETENLER BASINIZI ÖNE KOYUP BIZLER NERDE YANLIS YAPTIK DIYE VICDANI MUHASEBE YAPTINIZMI BUNDAN BÖYLE YAPIN . EY MÜSLÜMAN TÜRK GENÇLIGI BATI, ATOMU KULLANIYORSA NÜKLER SANTRALLERI ISLETIYORSA UZAYA FÜZE YERLESTIRIYORSA PETROLLERI DENETIMINE ALIYORSA ISTEDIGI YERI ISGAL EDIYORSA ARTIK DERIN UYKUDAN UYANMANIN ZAMANI GELMEDIMI EMPERYALIZMIN,MASONLARIN,MISYONERLERIN ÜLKEMIZ ÜZERINDEKI EMELLERINI GERÇEKLESTIRECEKLERINE INANIYORLAR SIZLERIN BIR HESABI VARSA ALLAHIN.(cc)da HESABI VAR. ÜLKEM ÖZGÜRLÜKLER VAADIYLE ÖZGÜRSÜZLESTIRILIYOR ÜLKEM INSAN HAKLARI ADI ALTINDA MILLET KAVRAMI YOK EDILMEK ISTENIYOR ÜLKEM MILLIYETÇILIGI TARTISMAYA AÇAN MILLIYETSIZLERLE AYNI KEFEYE KONULMAK ISTENIYOR ÜLKEMIN GENÇLERINE SESLENIYORUM OKUYUN,OKUTUN YÖNETENLERI SORGULAYIN HEDEFINIZ 21 YÜZYILIN LIDER ÜLKESI OLMASI DİLEĞİYLE EN DERIN SAYGILARIMLA FAHRETTIN AYDIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2008, 22:04:24 » |
|
ispir gercekten cok güsel tarihi yerleride bir hayli fasla erzurumu ve ispiri cok seviyorum 
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2008, 17:16:21 » |
|
tşkler paylaşım için...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2008, 19:54:34 » |
|
ispirde yurt yapımı ve genel müdürlük ziyareti 6 AY ÖNCE ZİYARET ETTİĞİM KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRÜ SAYIN HASAN ALBAYRAK'LA , İSPİRDE YURT YAPIMININ ACİLEN YAPILMASININ KAÇINILMAZ OLDUĞUNU KASIM AYI İÇERİSİNDE YER TESBİTİNİN YAPILMASI ,AŞAĞIDAKİ YAZIMLA NASIL ÖRTÜŞTÜĞÜNÜN KANITIDIR YAZIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. İSPİR KAVGAMIZ SÜRECEKTİR İSPİRİMİZE YAPILACAK HER YATIRIM İSPİRLİ İÇİN ŞEREFTİR. YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN İSPİRİ DÜŞÜNEN ÜNİVERSİTE BİTİREN LİDERLİK VASFI,YÖNETİCİLİK KABİLİYETİ ADAYLARI İSPİRE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM. KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET 30.  .2008 CUMA GÜNÜ RANDOVİ ALARAK SAAT 4 SURLARI GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN, HASAN ALBAYRAK BEYEFENDİYİ ZİYARET ETTİK. ORGANİZATÖR (YEYENİM) BURCU AYDIN LA BERABER SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZLE İSPİRİ KONUŞTUK. İSPİRDE YENİ AÇILAN YURDU SORDU,SIKINTILARINIZ OLUYORMU.İSTEKLERİNİZ VARMI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDEREK KONUYA GİRİŞ YAPTIM SAYIN GENEL MÜDÜRÜM İSPİRDE AÇILMIŞ OLAN YURDUMUZUN MÜKEMMEL OLDUĞUNU, ERZURUM BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YAHYA PASİNLERİN SIK SIK ZİYARET EDEREK ÇOK ÖNEM VERDİĞİNİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİĞİNİ BELİRTMEK İSTERİM. SAYIN GENEL MÜDÜRÜM SİZLERDEN İSTEĞİMİZ KREDİ YURTLAR KURUMU OLARAK İSPİRDE 250 KAPASİTELİ ERKEK YURDU YAPTIRILMASI BU DİLEĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİRSENİZ İSPİRLİLER OLARAK MİNNATTAR KALIRIZ. KONUYLA İLGİLİ OLARAK GENEL MÜDÜRÜMÜZ HASAN BEY, EK YURT YAPIMI İLE İLGİLİ OLARAK SAYIN SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞIN'DA KENDİSİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BU KONUDA ÇALIŞMA YAPACAKLARINI BELİRTTİ. SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ HASAN ALBAYRAK TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE İSPİRİ ZİYARET EDECEKLERİNİ BELİRTEREK,İSPİRİMİZE VERMİŞ OLDUĞU ÖNEMİNİ GÖSTERMİŞ OLDUĞUNDAN İSPİRLİLER OLARAK KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM. SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ,İSPİRİN FASÜLYESİ MEŞHURDUR ÖYLEMİ, EVET OZAMAN İKRAM EDERSİNİZ MEMNUNİYETLE 15 KİŞİLİK EKİPLE BASKIN YAPARIZ MİSAFİR EDERSEN MİSAFİR BİZİM İÇİN ŞEREFTİR SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ ŞAKA YAPARKEN,MİSAFİRİM OLMA SÖZÜNÜ ALDIM İNŞALLAH İSPİR ZİYARETLERİNDE EK YURDUN YAPILMASINI MÜJDELEMİŞ OLUR SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZE,BİZLERE YAKIN VE SAMİMİ İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI SUNUYORUM AYRILIK VAKTİ GELİRKEN,AYAK ÜSTÜ PAZARLIĞI ELDEN BIRAKMAYARAK ISRARLA EK YURDUN GEREKLİ OLDUĞUNU BELİRTEREK, KENDİLERİNİN KONUYU DEYERLENDİRDİKLERİNİ,YARDIMCI OLACAKLARININ SÖZÜNÜ VEREREK, İSPİRDE GÖRÜŞÜRÜZ SÖZÜYLE ZİYARETİMİZİ SONLANDIRDIK. BU GÖRÜŞMEYİ SAĞLAYAN GELECEĞİN BÜYÜK ORGANİZATÖRÜ YEYENİM BURCU AYDIN'A TEŞEKKÜR EDİYOR GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. TÜM İSPİRLİLERİ HİZMET NOKTASINDA İSPİRDE BULUNAN EKSİKLİKLERİ YAKINLARINIZA BİLDİRİN,TANIDIĞINIZ SİYASİLERE,BROKTLARA ULAŞTIRIN GÖRECEKSİNİZ İSPİRİMİZİN ÇEHRESİ NASIL DEĞİŞİYOR DİNAMİK GENÇLİĞİMİZİN GELECEĞİNİ HAZIRLAYALIM ONLARI TEKNOLOJİ ÇAĞINDA YANLIZ BIRAKMAYALIM,ÖNDERLERİMİZİ SEÇERKEN BAŞLARINI KUMA SOKAN DEĞİL,BAŞI DİK VE HALKIN,HAKKIN YANIDA OLAN GENÇLERİMİZE FIRSATLARI SUNALIM. İSPİR VE İSPİRLİ AYAĞA KALKMALI HAKKINI ALMALI HER ŞEY İSPİRİMİZ İÇİN EN GÜZEL GÜNLER GENÇLİĞİMİZİN GELECEĞİ İÇİN SAYGILARIMI SUNUYORUM ////// İSPİR BİZİM SEVDAMIZ //////
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2008, 18:49:52 » |
|
İSPİR VE PAZARYOLU SORUNLARI İÇİN ELELE
ŞİRİN İLÇEMDEN SESLENİYORUM İŞÇİMİZ,KÖYLÜMÜZ,ESNAFIMIZ SİGORTALARINI ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÖDEMEKTE AYRICA HER AYIN BİRİNDE BAĞKUR PİRİMİ ÖDEME MECBURİYETİ GETİRİLDİ YATIRILMADIĞI ZAMAN SAĞLIKDAN FAYDALANILAMIYOR,DAHA ÖNCE BİR AYIN İÇİNDE YATIRILIYORDU TEK GÜN MECBURİYETİ ZATEN OLUMSUZ OLAN GELİRLERİMİZLE SIKINTIYA GİRİYORUZ. SİZLERDEN KALKINMADA ÖNCELİKLİ BÖLGELERİMİZE,GÖÇ VEREN BÖLGEMİZE VERGİDE,SİGORTA PİRİMİNDE,BAĞKUR PİRİMİNDE YENİDEN YAPILANDIRILMASINI ARZ EDİYORUZ.DOĞUDA İSTİHDAMI ARTIRMAK İSTİYORSANIZ BÖLGEMİZ İNSANINA DEVLETİN DESTEYİNİ VERMESİ HEM GÖÇÜ ÖNLER ,PAYLAŞIMI ARTIRIR.AYRICA ÇORUH ÜZERİNDEKİ BARAJLARIMIZIN TEMELİ NEZAMAN ATILACAK SİZLERDEN İSPİRİMİZDEKİ BARAJLARIN YAPIMININ BİRAN ÖNCE YAPILMASINI ARZU VE TALEP EDİYORUZ... BU YAZIMI GEREKLİ YERLERE ULAŞTIRDIM. YÖREMİZ İNSANINDAN MESELELERİMİZİ TOPLUMSAL DÜZEYDE,VAKIFLAR DÜZEYİNDE,DERNEKLER DÜZEYİNDE YAPILMASI SIKINTILARIMIZIN AŞILMASINDA DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM ... BÜTÜN
İSPİR VE PAZARYOLULU KARDEŞLERİMİZDEN HİZMET ALACAĞIMIZ TÜM KURUMLARI ARAMALARINI ÖNCELİKLE
BAŞBAKANLIK
ENERJİ BAKANLIĞI
SAĞLIK BAKANLI
TARIM VE KÖY İŞL. BAKANLIĞI
ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI
BÖLGEMİZİN SIKINTILARI ADINA, ARAMALARINI
NİÇİN ARAYACAKLAR....
ÖNCELİKLE BARAJLARIN BAŞLATILMASI
AYRICA
*.OVİT DAĞININ YOL TUNELLERİNİN ACİLEN YAPIMI İÇİN
*.İSPİRE VE PAZARYOLUNA DOĞAL GAZIN GELMESİ İÇİN
*.BÖLGEMİZİN ELEKTİRİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN
*.EĞİTİMİN DAHA KALİTELİ OLMASI İÇİN
*.CORUHA ATIK SULARIN,KANALİZASYON PİSLİĞİNİN ARINDIRILMASI İÇİN POSEBTİK ÇUKURLARININ ACİLEN YAPTIRILMASI İÇİN.
*.İLÇELERİMİZDEKİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİN SAYISININ ARTIRILMASI BÜTÜN KÖYLERİMİZDE ÖRNEK TARIM ARAZİLERİNİN OLUŞTURULMASI İÇİN.
*.İLÇELERİMİZDE VETERİNER SAYILARININ ARTIRILMASI,HAYVANCILIĞIN DAHA MODERN ORTAMLARDA YAPILMASI İÇİN.
BÜTÜN YÖREMİZ İNSANLARINI GÖREVE DAVET EDİYORUM.
HEPİMİZ HİZMET İÇİN ELLERİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ BUNA MECBURUZ YOKSA KİŞİLERİ KONUŞMAYA DEVAM EDERKEN SIKINTILARIMIZ UNUTULUR BUDA YÖNETENLERİN İŞİNE GELİR .GÜNDEM BAŞARISIZLARIN İŞİNE YARAR KENDİLERİNİ KURTARICI GÖRÜRLER. BUNLARI AŞMAK İÇİN TEK YÜREK OLMAMIZ GEREKLİ YÜREKLERİMİZ BÖLGEMİZ İÇİN ATMASI TEMENNİSİYLE SAYGILAR SUNUYORUM. (23-05-2007) fahrettin aydın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2009, 23:25:25 » |
|
GAZZENİN FERYADI
UZAKLARDAN BİR SES SANKİ RUHUMDAKİ NEFES HER TARAF ALEV ALEV ÖLÜMDEN KAÇIŞ VAR GAZZE SOKAKLARINDA AÇLIK,SEFALET,YOKLUK ÇOCUKLAR ANALARINA SARILMIŞ TANKDAN,FÜZEDEN,BOMBALARDAN KAÇIŞ TEK SİLAHLARI DUA YARADANA GÖZYAŞLARIYLA HAYKIRIŞ ÖLÜM,CADDEDE YAKALADI BABAYI UZANMIŞ SOKAKTA KELİMEYİ ŞAHADET GETİRİYOR. ÖLÜME DEĞİL BAŞKALDIRI, EMPERYALİZME,SİYONİZME KARŞI BİR BABANIN ZULME KARŞI FERYADI GAZZE SOKAKLARINDA,KAYIP İLANLARI YAZILI ARANIYOR ! İNSANLIK NEREDE,İNSAN HAKLARI NEREDE? GAZZELİ GÖZÜ YAŞLI ÇOCUK, OKUDU İLANI CEVABINI BULDU. BİZ İNSANLAR ÖLÜYORUZ,İNSANLIK HAYVANLAŞMIŞ HAYVANLAR DUYMAZKİ, SADECE SEYREDERLER,KEMİK VARSA YERLER,SUSARLAR ÇOCUK İLAN KAĞIDINI ALDI,YIRTTI İNSANLIK VÜCUD BULANA KADAR FİLİSTİN YANAR GAZZE YANAR. DÜNYA İNSANLARI AYNAYA BAKIN KENDİNİZİ İNSAN OLARAK GÖREBİLİYORMUSUNUZ GÖREBİLİYORSANIZ İŞTE GAZZE İŞTE FİLİSTİN BU KANI DURDURUN BU GÖZYAŞINI DİNDİRİN.
FAHRETTİN AYDIN İSPİR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2009, 10:38:03 » |
|
Mujde Ispire Dogalgaz Geliyor Fahrettin Aydın Fahrettin Aydın Tarih: 28 Kasım 2007 Çarşamba AYLARDIR DOGALGAZ ICIN YAZDIKLARIMIZA RESMIYET KAZANDIRAN MUGAFFER ERDOGAN ABIMIZE UGRASILARINDAN DOLAYI TESEKKURLERIMI SUNUYORUM KENDISI ALMANYADA FAKAT ISPIRIN SIKINTILARINI YUREGINDE HISSEDIYOR VE MUCADELESINI VERIYOR,ISPATLIYOR. BANA GÖNDERDIGI YAZIYI SIZLERLE PAYLASMAK ISTIYORUM. ISPIR HALKINDAN MUCADELEMIZE DESTEK VERMELERINI BEKLIYORUZ. ISPIRE DOGAL GAZ GELMELI. TUM ISPIR SEVDALILARINI ISPIRE SAHIP CIKMAYA DAVET EDIYORUM. Sayin Fahrettin Aydin bey Göndermis oldugunuz e-postanizi memnuniyetle almis bulunmaktayim ilgileriniz icin tesekkur ederim.Ispir icin özel cabalariniz icinde ayrica bir Ispirli Hemseriniz olarak tesekkur ederim. Mektubunuzda belirttiginiz konulari asagida cevablamaya calisacagim. Ispir icin Dogsal Gaz desteklerinize tesekkur ederim.Bu istegimi hemen hemen ulasa- bildigim her ispirli hemsehrime yazdim Kaymakam. Vali Belediye Baskani Hamza Pa- lat Meslek Yuksek Okulu Sitesi olan Dernekler vs. anladigim kadariyle belirli bir kesim böyle seylerle pek ilgilenmiyor zira sicak bir cevap gelmedi fakat biz Ispirin gelecegi icin bu Dagal Gazin gerekliligine inandigimizdan pesini birakmadik. Simdi ise Resmi makamlarla bir puruz kalmadi yani her sey okeylendi..Is Ispire Gaz dagitimi yapacak bir özel sektör bulmakta bunun icin PALEN ERZURUM ENERJI AS Istanbul merkezi ile yazisiyoruz Erzuruma bunlar 30 Yilligina Gaz dagitim isini aldiklarinda ikinci bir ihale gerekmeden ispiride bu dagitimi yapabilirler.Degilse yeni bir Ispir Gaz dagitim iha- lesi acilacak.Bugunlerde Avukatim bu isleri kosturuyor.Yardiminiz icin cok tesekkurler o asamayi gectik. Fahrettin Aydın yazar@ispirim.orgBu köşe yazısı 192 defa okundu. Toplam 175 kelime Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa Pdf Formatı Pdf Formatı Yorum Ekle Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder [ Geri Dön: Fahrettin Aydın ] - [ Yazarlar İndeksi ] yorum Mujde Ispire Dogalgaz Geliyor Gönderen: a_atar Tarih: 2007-12-25 14:46:01 Puanım: DOĞALGAZIN İSPİRE GELMESİ BİR DEVRİMDİR.BUNA ÖNCÜLÜK YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.İNSANIN AĞRINA GİDEN İSPİRİ YÖNETMEYE ÇALIŞANLAR NE YAPIYORLAR MERAK EDİYORUM. FAHRETTİN BEY EĞİTİMDE GÖSTERDİĞİN ÖZVERİYİ ALKIŞLIYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2009, 10:44:22 » |
|
Barajlarla Ilgili Son Asamalar Fahrettin Aydın Fahrettin Aydın Tarih: 11 Nisan 2007 Çarşamba BARAJLARLA ILGILI SON ASAMALARI SIZLERLE PAYLASMAK ISTIYORUM. GELEN CEVAP LÜTFEN OKUYUN. Sayin Fahrettin Bey, Erzurum Ili Ispir ilcesinde yer alan ve Coruh nehri üzerinde enerji maksatli olarak tesis edilip isletilmesi planlanan Laleli Baraji ve HES, Ispir Baraji ve HES, Güllübag Baraji ve HES, Aksu Baraji ve HES ve Arkun Baraji ve HES, Genel Müdürlügümüzün internet sayfasinda 4628 sayili Elektrik Piyasasi Kanunu kapsaminda ilana cikarak basvuruya acilmis ve bu kanuna istinaden cikarilan Elektrik Piyasasi Lisans Yönetmeligi hükümleri cercevesinde fizibilite raporlari hazirlanmistir. Genel Müdürlügümüzce incelenmis olan Laleli Baraji ve HES, Ispir Baraji ve HES, Güllübag Baraji ve HES, Aksu Baraji ve HES ve Arkun Baraji ve HES fizibilite raporlarinda tespit edilen görüsler dogrultusunda su kullanim hakki anlasmasinin imzalanmasi ve firmalarin Enerji Piyasasi Düzenleme Kurulu'ndan enerji üretimi icin lisans almasina müteakip, söz konusu projelerin 4628 sayili Elektrik Piyasasi Kanunu kapsaminda yapilabilirligi mümkün olabilecektir. Bilgilerinizi rica ederim. raji ve HES fizibilite raporlarinda tespit edilen görüsler dogrultusunda su kullanim hakki anlasmasinin imzalanmasi ve firmalarin Enerji Piyasasi Düzenleme Kurulu'ndan enerji üretimi icin lisans almasina müteakip, söz konusu projelerin 4628 sayili Elektrik Piyasasi Kanunu kapsaminda yapilabilirligi mümkün olabilecektir. Bilgilerinizi rica ederim. ISPIR VE PAZARYOLULU DERNEKLERE,VAKIFLARA,IS ADAMLARIMIZA,SIYASILERIMIZE. LÜTFEN BASBAKANI BARAJLAR KONUSUNDA ZIYARET EDIN HEYET GONDERIN BÜTÜN ASAMALAR BITMIS BIR TALIMATLA 2007 YAZINDA TEMELLER ATILABILIR,BEKLEMEKLE OLABILECEK ISLER IKINCI PLANA ATILABILIR. SAGLIK BAKANIMIZIN ONDERLIGINDE BÜTÜN YOREMIZIN SIVIL TOPLUM ORGÜTLERININ BÜYÜK YATIRIMLARA DESTEK VERMEYE DAVET EDIYORUM. Fahrettin Aydın yazar@ispirim.orgBu köşe yazısı 259 defa okundu. Toplam 269 kelime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2009, 10:46:56 » |
|
Ovit Dagi'nin Ulasima Acilmasi Yönündeki Calismalarimiz Fahrettin Aydın Fahrettin Aydın Tarih: 6 Nisan 2007 Cuma OVIT DAGININ ULASIMA ACILMASI YONÜNDEKI CALISMALARIMIZ VE GELEN CEVPLARI SIZLERLE PAYLASMAK ISTIYORUM SAYIN :FAHRETTIN AYDIN 28.02.2007 TARIHINDE INTERNETTEN AKIM E YAPMIS OLDUGUNUZ 391163 NOLU BASVURUNUZ ILGILI BAKANLIGA ILETILMISTIR. AKTARILAN MEVCUT BILGI SU SEKILDEDIR; Ilgi :28.02.2007 tarihli e-posta basvurunuz. Ilgi basvurunuz incelenmistir. Rize-Ispir Devlet Yolu, Karadeniz Sahil Yolu�nun Trabzon-Rize il hudutlarinin ayrildigi Hazar Köprüsü�nden baslayip, Km:36+000�daki Ikizdere Ilcesi ve Km:70+000�daki 2640 m. rakimli Ovit Dagi Gecidi�nden gecerek, Erzurum Ili Ispir Ilcesi�ne kadar devam etmektedir. Bu yolun Km:49+000�70+000 arasi oldukca dik yamaclardan olusan cig yataklarinin bulundugu bir bölgeden gecmektedir. Ozellikle Km:60+000�70+000 arasi, kis aylarinda münferit kesimlerdeki cig düsmeleri ve bu cig kütlelerinin cok büyük olmasi nedeniyle, kar mücadelesi ile acilamadigindan dört-bes aya varabilen sürelerle kapali kalmaktadir. Bu cig yataklarinin bulundugu bölgelerde, Afet Isleri Genel Müdürlügü�nün de görüsleri alinarak, 1.Kisim cig tünelleri Km:49+000�60+000 (Camlik Köyü ile Sivrikaya Köyü) arasinda 7 (yedi) adet ve 2. Kisim cig tünelleri Km:60+000-70+000 (Sivrikaya Köyü ile Ovit Dagi zirvesi) arasinda 6 (alti) adet olmak üzere toplam 13 adet cig tüneli yapilmasina karar verilmistir. Yapimina Nisan 1997�de baslanilan 1. Kisim Cig Tüneli Insaati Isleri kapsaminda Km:57+100 civarinda, Sivrikaya Köyü icerisindeki 72 m.lik cig tüneli 2001 yilinda tamamlanarak trafige acilmistir. Km:49+100 civarindaki 281 m. uzunlugundaki tünelin 70 m.lik kesimi tamamlanmis, kalan kismin yapimina devam edilmektedir. 2. Kisim Cig Tüneli Insaati Isleri kapsaminda Km:60+000�70+000 arasindaki 6 adet cig tünelinin projeleri yaptirilmistir. Yapimi planlanan bu 13 adet tünelin toplam boyu 6,5 km. olup tünellerin tamamlanarak trafige acilabilmesi icin yaklasik 100 milyon YTL ödenege ihtiyac vardir. 2007 yili ödenegi 500 bin YTL olup bu ödenekle Km:49+100 civarindaki tünelin yapimina devam edilecektir. Yeterli ödenek temin edilemediginden söz konusu yoldaki cig tünellerinin insaati tamamlanamamaktadir. Yeterli ödenek verildigi takdirde cig tünelleri tamamlanarak yolun trafige sürekli acik tutulmasi saglanabilecektir. Bilgilerini rica ederim. ISPIRLI KARDESLERIMDEN, ISPIRIMIZIN,PAZARYOLUNUN SORUNLARINI ILGILI YERLERE BILDIRIN SIKINTILARI BIZLERE BILDIRIN BIZLER SIYASILERI AYAGA KALDIRALIM ONLAR CALISMAK MECBURIYETINDE YA HIZMET EDERLER YADA SANDIGA GOMÜLÜRLER. SAYGILARIMLA Fahrettin Aydın yazar@ispirim.orgBu köşe yazısı 148 defa okundu. Toplam 322 kelime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2009, 10:49:29 » |
|
Pazaryolu + Ispir = Kardes Fahrettin Aydın Fahrettin Aydın Tarih: 31 Mart 2007 Cumartesi BÜTÜN SITELERDE SIKINTILARI ANLATIRKEN,BÜTÜN YOREMIZ DERNEK VE VAKIFLARINA ORTAK CAGRILARDA BULUNUYORUM. DAYANISMA NOKTASINDA ORTAK TAVIRLAR ,BOLGEMIZIN KALKINMASINDA GÜC BIRLIGI YAPILMASI GEREKTIGINI SÜREKLI ANLATIYORUM,HATTA PAZARYOLU BELEDIYESINI YAPTIGI SOSYAL AKTIVITELERINDEN DOLAYI ISPIRIMIZIN DE ORNEK ALMASINI SÜREKLI ANLATIYORUM. ARKADASIMIZ AYHAN NUHOGLU BIZLERE SITEMDE BULUNUYOR. PAZARYOLUNDAN HIC BAHSETMEDIGIMIZI VURGULUYOR . 3 YILDIR BARAJLAR KONUSUNU PAZARYOLU VE ISPIR ICIN OLMASSA OLMAZ VE OLMASI GEREKEN BÜYÜK YATIRIM OLDUGUNU BOLGEMIZ INSANININ BU BÜYÜK YATIRIMA DESTEK VERMELERINI DEFALARCA BÜTÜN SITELERDE YAZDIM GEREKLI KURUMLARA ILETTIM. SITEDEN ISPIR VE PAZARYOLU KARDESLERIME SESLENIYORUM. BIR ARAYA GELEREK YOREMIZIN KALKINMASI ICIN KONSEY KURALIM HER IKTIDAR DONEMINDE. PAYIMIZI SOKE SOKE ALALIM KURULACAK KONSEY YOREMIZIN SIYASETINE YON VERSIN TOPLUM ONDERLERINI BERABERCE BELIRLEYELIM. YILLARCA YOREMIZI ERZURUMUN SIYASETCILERI YONETTI ARTIK BUNA DUR DEMENIN ZAMANI GELMEDIMI 80 YILDIR ILK DEFA YOREMIZE BIR BAKAN NASIP OLDU ONA SAHIP CIKMAKTA DAHI BASARILI DEGILIZ. SORUNLARIMIZI BERABER TARTISALIM BERABER COZÜM YOLLARINI ARAYALIM. YAZILACAK COK SEYLER VAR, AMA BIRLIK ZAMANI YOREMIZ ICIN EL ELE DIYOR SAYGILAR SUNUYORUM Fahrettin Aydın yazar@ispirim.orgBu köşe yazısı 104 defa okundu. Toplam 141 kelime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2009, 16:03:41 » |
|
isim: FAHRETTİN AYDIN Tarih: 26/05/07 08:17 TANDOĞAN ÇAĞLAYAN ÇANAKKALE MANİSA VE İZMİRDE NOKTALANAN SOLU BİRLEŞTİRME MİTİNGLERİ. ATILAN SILOGANLAR,AÇILAN PANKARTLAR SADECE GİDENLERİ TATMİN ETMİŞ OLABİLİR. KONAK VE KORDONBOYU MİTİNG SONRASI ATATÜRK POSTERLERİ,BAYRAKLAR ÇÖPLERE VE SOKAKLARA ATILMIŞ. TERTİP KOMİTESİNİN BAYRAK İSTİSMARI SONA ERMİŞTİ,SÖZDE MURATLARINA ERMİŞTİ SİZ MİTİNG TÜCCARLARI SİZLERİ TANIYORUZ,SİZLER BİR ZAMANLAR O SAHALARDA,MEYDANLARDA MAONUN,LENİNİN,MARKSIN POSTERLERİ ELDEN ELE DOLAŞIYORDUNUZ. TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNE KARŞI,CUMHURİYET MİTİNGLERİ İLE ÖFKENİZİ KUSUYORSUNUZ. MASKELERİNİZ DÜŞTÜKÇE NİYETLERİNİZİN CUMHURİYET DEĞİL, SOLU BİRLEŞTİRMEK,ULUSALCILIK ADI ALTINDA İNSANLARI KAMPLAŞTIRMAK. EY MARKSİZMİN YERLİ UŞAKLARI BU VATAN TOPRAĞI, SİZLERİN ÇİZMİŞ OLDUĞU YOL HARİTASINA VATAN EVLATLARI DÜŞMEYECEKTİR. 1980;SİZ MARKSİSTLER, BU ÜLKEDE  BİN VATAN EVLADINI KATLETMEDİNİZMİ. ŞİMDİ ULUSALCILIK ADI ALTINDA İNANÇLI İNSANLARIMIZI KAMPLARA BÖLMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. AMA GENÇLİĞİMİZ OYUNUNUZA DÜŞMEYECEKTİR,BU BİLİNE KANALTÜRK DEHASI TUNCAY ÖZKAN,TİP BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK ÇABALARINIZ KENDİNİZİ BOĞACAKTIR. ANKARAYI KANA BOYAYAN,TİKKO ÜYESİ,1 MAYIS MİTİNGLERİNDE POLİSİ YARALAMAKTAN YATIP ÇIKAN BU HAİN NERELERDEN BESLENDİ.BUNLARI KİMLER YETİŞTİRDİ ONLAR KAFALARINI ÖNE KOYSUN DÜŞÜNSÜNLER, HALKLARA ÖZGÜRLÜK DİYENLERİN ESERİDİR , BU EYLEMİ YAPAN HAİN. SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR. SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR HER ŞEY GÜZEL ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN 22 TEMMUZ 70 MİLYONUN KURTULUŞU OLACAKTIR..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2009, 21:34:44 » |
|
Başlığı Tarih Görüntüleme Seçenekler • İspir Belediyesine Cevap 2008-06-16 159 okuma • İSPİRDE 2. ETAP TOKİ EVLERİNİN BELİRSİZLİĞİ 2008-04-03 257 okuma • Yerel Seçimler ve Ispirimizin Gelecegi 2008-03-09 365 okuma • 25 SUBAT SUURU 2008-02-25 197 okuma • Tahsin Bayramoglu nun Mektubu 2008-02-15 240 okuma • Ispader Saglik Bakanimizi Agirladi 2007-12-09 264 okuma • Mujde Ispire Dogalgaz Geliyor 2007-11-28 196 okuma • Ibrahim Kavaz ve Ispir Sorunlari 2007-11-16 181 okuma • İspir Kalesinin Onarimi 2007-10-27 197 okuma • Namaz ve Bale 2007-04-23 357 okuma • Türkiye'de Misyonerlerin Calismalari 2007-04-21 122 okuma • Barajlarla Ilgili Son Asamalar 2007-04-11 265 okuma • Ovit Dagi'nin Ulasima Acilmasi Yönündeki Calismalarimiz 2007-04-06 153 okuma • Ispir ve Pazaryolu Sorunlari Icin El Ele 2007-04-01 233 okuma • Pazaryolu + Ispir = Kardes 2007-03-31 114 okuma • Coruha Sahip Cikma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2009, 14:37:02 » |
|
kardeş bizde ispirliyiz seninle tanışmak isterim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2009, 19:14:25 » |
|
aydin20057
Katılım Tarihi: 29 Mayıs 2007, Salı
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2007, Cuma 01:10
SAĞLIK BAKANIMIZIN İSPİR VE PAZARYOLUNA GÖSTERDİKLRİ İLGİ VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDERİZ BAKANIMIZIN İSPİR\´E SAHİP ÇIKMA NOKTASINDAKİ ÖZVERİSİ İSPİRDEKİ BİRİLERİNE DERS OLUR BİR DAHA O HATAYA DÜŞMEZLER. O DÖNEMKİ GERİ ADIM ATMAMA HIRSI İSPİRİMİZ İÇİN EN BÜYÜK KAYIP OLMUŞTUR, ARTIK İSPİRİMİZDE KİŞİLER DEĞİL BÖLGEMİZİN GELECEĞİ MASAYA YATIRILMALIDIR. AKP. NİN İKTİDAR OLMASI HALİNDE İSPİR VE PAZARYOLUNUN 4 MİLLETVEKİLİ MECLİSDE OLACAK BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇTIR. GELİN BU KAZANCI KİŞİSEL HESAPLARIMIZLA ALT ÜST ETMEYELİM.BÖLGEMİZE,İNSANIMIZA SAHİP ÇIKALIM. İSPİRDEKİ SİYASİ TEŞKİLATLAR YILLARCA KENDİ HESAPLARINI YAPTILAR BUNUN ÖNÜNE GEÇMENİN ZAMANI GELMEDİMİ. AKP. İSPİR İLÇE TEŞKİLATINI BURDAN UYARIYORUM. YA CANI GÖNÜLDEN İSPİRE SAHİP ÇIKIN,YADA ÇEKİLİN. İSPİRE YAPILAN YATIRIMLARDA HİÇ BİR EMEĞİNİZ VE GAYRETİNİZ OLMADI SAYIN BAKANIMIZIN AZMİ VE GAYRETLERİ İLE SAĞLIKDA,EĞİTİMDE,ULAŞIMDA CİDDİ YATIRIMLAR OLDU. BU DÖNEM YİNE BAKANIMIZ RECEP AKDAĞ\´IN YANINDAYIZ, BAKANIMIZIN MECLİSDE OLMASI İSPİRİMİZ İÇİN ŞEREFDİR. İSPİRİMİZ İÇİN,PAZARYOLUMUZ İÇİN EL ELE DİLEKLERİMLE. FAHRETTİN AYDIN Yukarı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Ocak 2010, 18:24:01 » |
|
KIRIKNAHİYESİ KÖŞE YAZARI SAYIN SELAMİ DAĞCININ BENİ ONURLANDIRAN YAZISINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, YAZIYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
DEĞERLİ GÜNEY KÖYLÜLER ve OKURLARIMIZ
İspire bağlı köylerimizin Sitelerinden biride ( GÜNEY ) Köyü sitesi yöremize hizmet veren sitelerden biride ..... busite bakıyorumda güney köylüleri ve site okurları Siteye giriyorlar yazdıklarıda çoğunluk la şu gümleler ( site çok güzel ) emeği. Geçenlere teşekkür ederim sanki herkes tarafından ezberlenmiş beynel minel...kelimeler değerli okurlar siteye girmek önemli deyin önemli olan buraya faydalı birşeyler yazmak okuyanda örnek alsın gaye bu
Değerli okurlarımız konu siteye girmek girmemek deyil konu siteye giripte güzel. sözler güzel fikirler güzel fıkralar yöremizi aydınlatan sözler ve güzel yazılar yazmalı (köylerimizi anlatan..tarihlerimizi anlatan..kültürümüzü anlatan .. tarihi bilgiler ..iç açıcı ..gönül açıcı..duygusal..kültürlü bilgili ..faydalı kelimelerle.. toplumu ve gençleri yönlendirelim geleceye umutla bakalım ..Bu site umuma açık. herkes güzel fikirlerini güzel görüşlerini .yaşadığını başından geçen olayları ve . anılarını anlatır bi şekilde buraya yazmalı....burada iş adamlarımız ticaret yapanlarımız tahsil yüksek okul okuyanlarımız Avukatlarımız Öğretmenlerimiz Kamu hizmetinde çalışanlarımız buraya girip üstün fikirlerinizi ve fıkralarınızı yazabilirsiniz
Yani bu site sadece bayramlarda..düğünlerde cenazelerde mi bir araya gelipte Düğünse hayirlı olsun...Cenaze ise başiniz sağolsun...Bayramsa B.kutlu olsun.. sadece bir araya gelinmesi için ve siteye. Girilmesi için bu günlerimi bekliyorsunuz.. hayır öylece deyil..yapıcı olumlu tutumlu fikirlerinizi buraya yazınki bizlerde ve gelecek nesilde faydalansın ve örnek alsınlar (bakınız ) Fahrettin aydın ,Ispirin bütün. sitelerine fikirlerini düşüncelerini yaziyor.beğenirsin beğenmessin o ayrı şey ama yaziyor yüzde 90 nı yapıcı ve faydalı
Bundan sonra okurlarımızdan kültürlü bilginlerimizden hocalarımızdan faydalı fikirler bekliyoruz ve bu sitelerin halka açık olmasından da gurur duymalıyız Burada yanlış bir kelime varsa okurlardan üzür dilerim bağışlayın beni
Kalın sağlıcakla
Selami Dağci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |