|
|
 |
« : 30 Eylül 2008, 22:50:43 » |
|

haydi esnaflarımızı saymaya başlayalım
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2008, 22:51:57 » |
|
CEMİL ÖZDEMİR ÖZMAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
P@Ş@m
[+]( 11 Şubat 2009, 19:02:52) |
|
|
MiSs HiRa

Süper Uye

Üye No : 1646
Konu  : 21
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2008, 23:33:40 » |
|
şakir/veysel aktaş GELGÖR CAĞ KEBAP
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img223.imageshack.us/img223/8212/raincy0.gif] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img56.imageshack.us/img56/1868/olmazuyusummmzf9wg0op5mz6.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2008, 02:45:22 » |
|
ekotexstar fahrettin hurşit
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2008, 11:21:43 » |
|
DADAŞ TURİZİM LTD ŞTİ
|
|
|
|
|
|
MEFKÜREMİZ GÖKLERDE İSLAMİ BİR SANCAK ALLAH HUZURUNDA EGİLİRİZ BİZ ANCAK
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Kasım 2008, 16:06:02 » |
|
BEN HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2009, 20:31:43 » |
|
ayyıldız int cafe uğur alan(can dostum)
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2009, 09:57:07 » |
|
DADAS TICARET Necmettin Algül
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2009, 19:02:00 » |
|
AKDOGAN OTOMOTİV LTD ŞTİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2009, 16:46:57 » |
|
MaviTurk.Net Program Satış Yeri. Uğrayın Lütfen...
|
|
|
|
|
|
MaviTurk.Net
|
|
|
|
ihtiyar